kabab turky

کیک پیتزا

 کیک پیتزا چهار لایه پیتزا را روی هم و یک تکه خمیر دور آنهاست که می‌توان آن را لایه لایه برش داد.

پیتزای هندوانه با پایه میوه، پیتزا با پایه سیب‌زمینی سرخ‌کرده، پیتزا با پایه گل‌کلم و موارد دیگر. پیتزا تنوع زیادی دارد و با تمام مواد میتواند مخلوط شود و ترکیبات خوبی به وجود بیاورد. یکی از این تنوع ها ترکیب کیکو پیتزاست.

چند نفر۸ برش
زمان آماده سازی۴۰ دقیقه
زمان پخت۴۰ دقیقه

مواد لازم برای دستور پخت کیک پیتزا

برای خمیر پیتزا:

۲.۵ پیمانهآرد

۱ پیمانهآب گرم

نصف قاشق چایخوری مخمرخشک

نصف قاشق چایخوری شکر دانه ریز

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق چایخوری  نمک

برای سس:

۳قاشق چایخوریرب گوجه فرنگی

۱قاشق غذاخوریسس تند

۳قاشق غذاخوریآب گرم

۱قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱قاشق چایخوریریحان خشک

برای روی کیک:

۲۰۰گرمسوجوک

۳۰۰گرمپنیر پیتزا رنده شده (یا موزارلا)

نکاتی برای دستور پخت کیک پیتزا

خمیر پیتزای تخمیر شده را به شکل مستطیل باز کنید. ضخامت قسمت نواری قالب کیک فنری که برای لایه‌های میانی استفاده می‌کنید را اندازه بگیرید و آن را به صورت نوار برش دهید.

طرز تهیه کیک پیتزا: 

1.برای تهیه خمیر پیتزا، ابتدا آب گرم، مخمر خشک و شکر دانه‌ریز را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا مخمر فعال شود.

2.آرد الک شده و نمک را در یک کاسه عمیق بریزید و قسمت وسط آن را باز کنید. پس از اضافه کردن روغن زیتون و مخلوط مخمر مایع، شروع به مخلوط کردن تمام مواد از وسط تا لبه‌ها کنید.

3.در صورت امکان، خمیر پیتزای جمع شده را روی یک پیشخوان مرمری بغلتانید و آن را به شکل یک توپ بزرگ درآورید، سپس آن را با سلفون بپوشانید و حداقل 30 دقیقه صبر کنید تا در دمای اتاق تخمیر شود.

4.برای یک سس پیتزای ساده و کاربردی؛ رب گوجه فرنگی و سس تند را با آب گرم مخلوط کنید و غلظت آن را رقیق کنید. سسی را که به آن روغن زیتون و ریحان خشک اضافه کرده‌اید، مخلوط کنید.

5.خمیر پیتزای تخمیر شده را به دو توپ مساوی تقسیم کنید. روی یک پیشخوان آشپزخانه که کمی آرد پاشیده‌اید، با بزرگ کردن آن با دست، آن را به شکل مستطیل باز کنید.

6.با استفاده از کف یک قالب کیک فنری کوچک (۱۸-۲۳ سانتی‌متری) یا قالب کیک عمیق، چهار قالب پیتزای گرد برش دهید.

7.در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه، با پوشاندن کف قالب با کاغذ روغنی، به مدت ۸ دقیقه بپزید.

8.خمیر باقیمانده را با هم مخلوط کرده و دوباره پهن کنید. پس از در نظر گرفتن عمق قالب کیک، یک نوار مستطیلی از خمیر برش دهید.

9.یک تکه بزرگ کاغذ روغنی برش داده شده را در وسط قالب کیک فنری قرار دهید و مطمئن شوید که لبه‌ها را نیز پوشانده‌اید، به طوری که انتهای آن از قالب بیرون زده باشد.

10.نوار مستطیلی خمیر را با پیچیدن آن دور قسمت داخلی قالب و فشار دادن انتهای آن، محکم کنید. یک تکه خمیر به ضخامت یک انگشت را روی آن بگذارید. پس از قرار دادن لایه‌های پیتزای پخته شده به آن نیاز خواهیم داشت.

11.یکی از خمیرهای پیتزایی که برای پخت اولیه نگه داشته‌اید را در قسمت پایین قالب قرار دهید. سس گوجه‌فرنگی که آماده کرده‌اید را روی آن بمالید و پنیر کاشار رنده‌شده بپاشید. برش‌های سوسیس را قرار دهید.

12.باقی‌مانده خمیرهای پیتزای پخته‌شده را به ترتیب و با دنبال کردن همین فرآیند روی هم قرار دهید. پنیر کاشار باقیمانده را به مقدار زیاد روی لایه بالایی بپاشید و برش‌های سوسیس را قرار دهید.

13.تکه‌های خمیر آویزان از لبه‌ها را صاف کنید تا همه لایه‌ها را محکم کنند و پف‌دار به نظر برسند.

14.به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید. پس از بیرون آوردن کیک پیتزا از فر، آن را برای مدت کوتاهی در دمای اتاق خنک کنید و از آنجایی که از کاغذ روغنی استفاده کرده‌اید، به راحتی آن را از قالب جدا کنید.

15.آن را بدون پخش کردن با چاقوی تیز برش دهید و در حالی که داغ است با عزیزانتان به اشتراک بگذارید.

 

پیتزا کیکی
پیشنهاد آشپزی
همچنین می‌توانید این غذا را را با پهن کردن خمیر آماده خمیر پفکی که کنار هم گذاشته‌اید، آماده کنید.
 پیشنهاد سرو
می‌توانیدپیتزای برش‌خورده را که از فر بیرون می‌آید، با روغن زیتون فلفل تند و فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده سرو کنید.

منبع: yemek.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up