kabab turky

پیراشکی نرم پف دار

پیراشکی نرم پف دار یا پواچا را میتوان یک نوع نان نرم پف دار خطاب کرد. چون در مواد تشکیل دهنده آن خمیر مایه شیر گرم آرد آب کمی شکر و روغن وجود دارد.نانی بسیار خوشمزه که میتواند همراه پنیر کره ومربا صبحانه ای دلچسب باشد. با موادی که در زیر آمده حدود 20عدد پیراشکی را میتوان آماده کرد. زمان آماده  سازی مواد نیم ساعت،زمان پخت 25 دقیقه است .نوش جان

مواد لازم برای پخت پیراشکی

  • آب گرم یک لیوان
  • شیر گرم یک لیوان
  • خمیر مایه یک قاشق غذاخوری پر
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع یک لیوان یا کمتر
  • نمک دو قاشق چایخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • آرد شیرینی پزی 7 لیوان

مواد لازم برای روی پیراشکی

  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری کنجد

برای فعال شدن خمیرمایه یک لیوان شیر گرم ویک لیوان آب گرم را دریک کاسه بزرگ مخلوط کنید سپس خمیر مایه و شکررا اضافه کنید ومخلوط کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود.

پیراشکی پف دار

پس از حل شدن کامل خمیرمایه یک لیوان روغن 1عدد تخم مرغ و نمک را اضافه میکنیم.

پیراشکی پف دار

آرد را کم کم اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید تا خمیر جمع شود.

پیراشکی پف دار

وقتی خمیر نرم و نچسبی به دست آوردید، روی آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید 40 تا 45 دقیقه در دمای اتاق بماند.

پیراشکی پف دار

از خمیر تخمیر شده تکه هایی به اندازه تخم مرغ بردارید و با غلتاندن آن ها در کف دست شکل دهید.

پیراشکی پف دار

زرده تخم مرغ را روی گلوله هایی که با فاصله از هم گذاشته ایم میمالیم .

پیراشکی پف دار

برای پف نهایی نان ها را به مدت 10-15 دقیقه در سینی بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید.پیراشکی ما آماده است.

پیراشکی پف دار

منبع : YEMEK.COM

بیشتر بخوانید: پیتزای مخلوط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up