kabab turky

ساندویچ هات داگ

ساندویچ هات داگ واقعاً لذت‌بخش است! انگار سوسیس‌های آب‌پز شده در سس گوجه‌فرنگی و نان ساندویچی برشته به اندازه کافی وسوسه‌انگیز نبودند، مخلفات این غذای خوشمزه را تکمیل می‌کنند. ما عاشق سیب‌زمینی سرخ‌کرده هستیم؛ فکر می‌کنم عالی باشند. نظر شما چیست؟
با یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه ما خوشمزه می‌شود. برای کسانی که عاشق ساندویچ‌های لذیذ هستند اما کمی سس بیشتر را ترجیح می‌دهند، این دستور غذا را اینجا می‌گذاریم.
هیچ چیز مثل درست کردن هات داگ در خانه نیست. شاید بخواهید به ما بپیوندید. نوش جان!

برای چند نفربرای ۵ نفر
زمان آماده سازی۲۰ دقیقه
زمان پخت۲۰ دقیقه

مواد لازم برای دستور پخت هات داگ

۵ساندویچ باگت

۵سوسیس بلند

۲قاشق غذاخوریروغن آفتابگردان

۱.۵قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی

۱لیترآب داغ

۲قاشق چایخورینمک

نصف قاشق چایخوریفلفل سیاه

۶-۷خیار شور(ریز خرد شده)

نصف پیاز بنفش(ورقه ای خرد شده)

۲قاشق غذاخوریسس مایونز

۴-۵شاخهجعفری(ریز خرد شده)

طرز تهیه هات داگ:

  1. در یک قابلمه بزرگ، رب گوجه فرنگی و روغن را اضافه کنید. تفت دهید تا عطر رب گوجه فرنگی آزاد شود.

2. آب داغ، نمک و فلفل را اضافه کنید، هم بزنید و حدود ۵ دقیقه بجوشانید.

3. سوسیس‌ها را با برش‌های کوچک ضربدری شکل برش دهید و در یک تابه با روغن بپزید تا از بیرون کمی قهوه‌ای شوند.

4. سوسیس‌ها را به همراه رب گوجه‌فرنگی به آب جوش اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که سوسیس‌ها پف کرده و کاملاً پخته شوند، روی حرارت ملایم بپزید.

5. نانی را که استفاده خواهید کرد، از طول برش دهید و مطمئن شوید که کاملاً از هم جدا نمی‌شود و داخل آن را در ماهیتابه برشته کنید.

6. برش‌های خیارشور، برش‌های پیاز بنفش و سوسیس‌ها را به نان اضافه کنید. روی آن را با سس مایونز بپوشانید. در صورت تمایل می‌توانید از سس‌های دیگر استفاده کنید یا سس ساده را انتخاب کنید. نوش جان!

ساندویچ هات داگ
پیشنهاد سرو برای دستور پخت ساندویچ هات داگ

در صورت تمایل می‌توانید هات داگ را با سالاد آمریکایی یا روسی نیز تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up