kabab turky

پوآچا با سوسیس

پوآچا با سوسیس را میتوانید برای یک صبحانه خوشمزه آماده کنید، کمی چای دم کنید و خانواده و دوستان خود را برای گپ زدن دعوت کنید. این رول‌های سوسیس، همراهی خوشمزه‌ای برای هر یک از شیرینی‌های مورد علاقه شما خواهند بود. آنها تمام طعم خوشمزه خود را به لحظات لذت‌بخش شما اضافه می‌کنند.

پس، بیایید پیشبندهایمان را بپوشیم و چند رول سوسیس درست کنیم.

پوآچا با سوسیس یک گزینه ی مناسب برای صبحانه یا میان وعده است. مطمئن باشید که مواد لازم را در کابینت خود دارید. آرد، کاسه و مخمر خود را فوراً بیرون بیاورید. ابتدا، یک خمیر مخمر نرم و تازه که به راحتی ورز داده می‌شود، آماده کنید. بگذارید ور بیاید تا سفت شود. بعد از چهل دقیقه، فقط چهل دقیقه، خمیر خود را از خواب زیبایی‌اش بیدار کنید. به آن شکل دهید. وقتی سوسیس‌های کوچک را اضافه کردید، کار تمام است. بقیه کار به گرمای فر واگذار می‌شود. وقتی روی آن طلایی شد و داخل آن کاملاً پخته شد، آن را از فر خارج کنید.

تعداد: ۱۴ نفر
زمان آماده‌سازی: ۴۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای دستور پخت پوآچا با سوسیس:

برای مواد داخل:

۱۴ عدد سوسیس ساده

برای خمیر:

۴ پیمانه آرد

نصف بسته مخمر تازه (۲۱ گرم)

۱ عدد تخم مرغ

نصف پیمانه آب گرم

نصف پیمانه شیر گرم

نصف پیمانه روغن زیتون

۲ قاشق چایخوری شکر

۱ قاشق چایخوری نمک

برای لایه‌ها:

۲ قاشق غذاخوری کره هم دمای اتاق

برای روی پوآچا:

۱ زرده تخم مرغ

۲ قاشق غذاخوری دانه کنجد

مواد لازم برای دستور پخت پوآچا با سوسیس:

برای مواد داخل:

۱۴ عدد سوسیس ساده

برای خمیر:

۴ پیمانه آرد

نصف بسته مخمر تازه (۲۱ گرم)

۱ عدد تخم مرغ

نصف پیمانه آب گرم

نصف پیمانه شیر گرم

نصف پیمانه روغن زیتون

۲ قاشق چایخوری شکر

۱ قاشق چایخوری نمک

برای لایه‌ها:

۲ قاشق غذاخوری کره هم دمای اتاق

برای روی پوآچا:

۱ زرده تخم مرغ

۲ قاشق غذاخوری دانه کنجد

تعداد: ۱۴ نفر

زمان آماده‌سازی: ۴۰ دقیقه

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

  1. نکته برای دستور پخت پوآچا با سوسیس:

تعداد پوآچاها بسته به اندازه آنها متفاوت خواهد بود. مطمئن شوید موادی که باید گرم باشند، ولرم باشند و موادی که باید در دمای اتاق باشند، در دمای اتاق باشند. آرد را به مقدار کنترل شده و بر اساس غلظت اضافه کنید.

طرز تهیه پوآچا با سوسیس:

  1. با آماده کردن خمیر شروع کنید. در یک کاسه بزرگ، آب گرم و شیر را با هم مخلوط کنید.

2. مخمر تازه و شکر دانه‌ریز را اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید حدود ۵ دقیقه بماند تا مخمر فعال شود.

3. پس از فعال شدن مخمر، روغن زیتون، تخم‌مرغ و نمک را اضافه کنید. همه مواد را با دست با هم مخلوط کنید.

4. به تدریج آرد را روی مخلوط الک کنید و شروع به ورز دادن آرام کنید. باید یک خمیر نرم و غیرچسبنده تشکیل شود.

5. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه ور بیاید.

6. بعد از ۲۰ دقیقه، خمیر را به آرامی با استفاده از وردنه یا وردنه پهن کنید. روی آن را با کره هم دمای اتاق بپوشانید و بگذارید ۲۰ دقیقه دیگر استراحت کند.

7. پس از استراحت خمیر در دمای اتاق، خمیر را کمی بیشتر پهن کنید. سپس با استفاده از یک کاتر، هر قسمت را به هشت قسمت مساوی برش دهید.

8. سوسیس‌های کوکتل را روی انتهای پهن خمیر مثلثی شکل قرار دهید و آنها را به صورت رول درآورید. این فرآیند را برای تمام تکه‌های خمیر تکرار کنید و آنها را روی سینی فر قرار دهید. روی آنها را با زرده تخم مرغ و دانه‌های کنجد برس بزنید. به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) بپزید. وقتی شیرینی‌ها طلایی رنگ شدند و سوسیس‌ها پخته شدند، آنها را از فر خارج کنید و نوش جان!

پوآچا با سوسیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up