نان تست با سوجوک و پنیر ما را یاد بوی کلاسیک کافه تریاهای دبستان، راهنمایی و دبیرستان می اندازد. بوی نان تست، خاطرات ما را دوباره زنده می کند.
این بار، ما یک ضیافت زیبای نوستالژی را درست در آشپزخانه خودتان برای شما به ارمغان میآوریم. زیبایی ذوب شونده پنیر پیتزا، همراه با ادویههای خوشمزه سوجوک، یک ضیافت خلق میکند.
نوش جان! همه ما عاشق این دستور غذا هستیم.
نان تست با سوجوک و پنیر
برای چند نفربرای ۲ نفر
زمان آماده سازی۵ دقیقه
زمان پخت۵ دقیقه
مواد لازم برای دستور پخت سوجوک و نان تست پنیر
۴تکه نان تست
۴تکه پنیر چدار
۸تکه سوجوک
۱قاشق چایخوری کره
۲گوجه فرنگی(برای تزیین)
نکاتی برای دستور پخت
اگر منتظر گرم شدن کامل تستر نمانید، نان شما ترد نخواهد شد.
طرز تهیه:
1.یک تستر را کاملاً گرم کنید.
2.برای یک تست، ۲ برش نان، ۲ برش پنیر کاشار و ۴ برش سوجوک آماده کنید.
3.نان تستها را بپوشانید و با دست به آرامی به هم فشار دهید.
4.در حین پخت، با کره چرب کنید و تا زمانی که طلایی رنگ شوند، بپزید. با برشهای گوجه فرنگی سرو کنید. نوش جان!

پیشنهاد سرو
با یک سالاد کنار غذا، یک وعده غذایی عالی خواهید داشت
بیشتر بخوانید: پیراشکی نرم پف دار ، کوفته کبابی ، کوفته ی اینگول ، دونر مرغ ، دونر گوشت
منبع: yemek.com

