دستور پخت ماهی سالمون را برای شما ترجمه وتهیه کردیم چون پخت ماهی برای اکثر افراد کاری سخت و نشدنی حساب می شود.وبیشتر به جای لذت بردن از طعم ماهی در خانه رستوران ها وخوردن ماهی های چرب وسرخ شده ترجیح داده میشود.
اگر باربیکیوها در بالکنها و باغها ظاهر شدهاند و حالا زغال و هیزم به لیست خرید اضافه شدهاند، زیباترین ماهی، «سالمون»، با یک تکنیک پخت جایگزین برای ماهیتابهها، پیش روی شماست.
ماهی سالمون، منبع امگا ۳، برای سلامت قلب و عروق ما بسیار مفید است، حتی با اینکه پزشکان میگویند حداقل هفتهای دو بار باید آن را مصرف کنیم، ما نمیتوانیم خیلی سریع سالمون را در آشپزخانه و سفرههایمان بپذیریم. مطمئن نیستیم که چگونه آن را بپزیم یا با چه چیزی آن را مصرف کنیم. این یک نوع ماهی روغنی است. ما آن را سرخ می کنیم، بخارپز می کنیم، خب شاید، اما راستش را بخواهید، ما آن را روی گریل بیشتر دوست داریم. به معنای واقعی کلمه با سیبزمینی و کاهو رنگارنگ میشود.
امروز، میخواستیم جالبترین و جدیدترین حالت آن را با شما به اشتراک بگذاریم. باشد که آتش باربیکیو یا ماهیتابه شما پر از انرژی باشد.
هنگام خرید ماهی سالمون از ماهی فروش، حتماً آن را ضخیم برش دهید.


