پاستای تن ماهی می تواند یک غذای مورد علاقه همه باشد ؟ ما یک دستور پخت پاستای تن ماهی خوشمزه و بسیار کاربردی برای کودکان و بزرگسالانی که با ماهی میانه خوبی ندارند، داریم.
این دستور پخت پاستای فوقالعادهای است که با طعمش شما را شگفتزده میکند و با مختصر بودنش، ناجی وعدههای غذایی دقیقه نودی خواهد بود.
پاستای تن ماهی
کدام نوع پاستا برای این غذا بهترین است؟
مناسبترین انواع پاستا برای این غذا معمولاً پنه، فوسیلی، اسپاگتی یا تالیاتل هستند که سطح یا شیاری دارند که میتواند سس و ماهی را در خود نگه دارد.
برای سس پاستا باید روغن زیتون را ترجیح داد یا روغن آفتابگردان؟
توصیه میکنیم روغن زیتون را ترجیح دهید. این روغن طعم طبیعی تن ماهی را تکمیل میکند و با غذاهای مدیترانهای سازگارتر است.
چند روز میتوان پاستای تن ماهی را در یخچال نگهداری کرد؟
این غذا را میتوان حداکثر به مدت ۲ روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد.
چه سبزیجات دیگری میتوان به این پاستا اضافه کرد؟
سبزیجات سازگار با پاستای تن ماهی عبارتند از فلفل کاپیا، ذرت، گوجه گیلاسی، اسفناج، ریحان تازه، پیاز قرمز، زیتون سبز و نخود فرنگی.
آیا باید روغن کنسرو تن ماهی را برای این غذا خالی کنم؟
بله، ما میگوییم که آن را خالی کنید، مخصوصاً اگر روغن زیادی داشته باشد.
چه زمانی هنگام تهیه این غذا، تن ماهی اضافه کنیم؟تن ماهی باید در آخرین مرحله و پس از پخت سس اضافه شود.
چه چیزی با این غذا عالی میشود؟
سالاد لیمو و آرگولا، پیشغذای ماست، نان با زیتون یا لیموناد سرد/تازه با هم عالی میشوند.
آیا میتوانم سس کچاپ استفاده کنم؟
مالیدن سس کچاپ روی آن توصیه نمیشود. با این حال، سلیقه شخصی است.
میزان کالری : ۴۵۰ کیلوکالری برای هر نفر
چه تعدادنفر: برای ۲ نفر
زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای دستور پخت پاستا با تن ماهی:
۲بسته کنسرو تن ماهی (هر قوطی ۱۵۰ گرم)
نصف بسته پاستا
۴-۵ حبه سیر
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ تکه پیاز
۲ تکه فلفل سبز
۱-۲ تکه گوجه فرنگی
نکته: برای دستور پخت پاستا با تن ماهیپس از آبکش کردن، پاستا را با آب سرد نشویید تا طعم آن از بین نرود.
طرز تهیه پاستا با تن ماهی
1.پاستا را بجوشانید.

2.در یک تابه جداگانه روغن بریزید و پیازها را تفت دهید.

3.فلفل دلمهای را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

4.گوجه فرنگی و سیر را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

5.در آخر تن ماهی را اضافه کرده و مخلوط کنید.

6.بعد از آبکش کردن پاستای پخته شده، آن را به مخلوط تن ماهی اضافه کرده و مخلوط کنید.

7.دستور پخت پاستا با تن ماهی آماده است، بدون معطلی داغ سرو کنید. نوش جان!

منبع yemek.com

