kabab turky

باقلوای ترکی با یوفکای آماده

باقلوای ترکی با یوفکای آماده برای کسانی است که عاشق باقلوا خانگی هستند،اما حوصله دردسر زیاد ندارندو دنبال دستور تهیه کاربردی و آسان برای تهیه باقلوا می باشند.
دوستداران باقلوا گاهی اوقات می‌توانند به دو دسته تقسیم شوند. کسانی که عاشق باقلوا گردویی هستند و کسانی که عاشق باقلوا پسته هستند!
از آنجایی که معمولاً هنگام تهیه باقلوا در خانه از گردو استفاده می‌شود، ما این دستور را با گردو درست کردیم. اما اگر شما جزو کسانی هستید که عاشق باقلوا پسته هستید، شما را با باقلوایی تنها می‌گذاریم که می‌توانید به دلخواه پسته به آن اضافه کنید!
شما عاشق این دستور خواهید شد که کسانی را که می‌گویند “خانگی متفاوت خواهد بود!” خوشحال می‌کند. از قبل از غذای خود لذت ببرید!
توجه: می‌توانیم کسانی را که می‌گویند “می‌خواهم باقلوا را به صورت دستی درست کنم” در دستور باقلوا خانگی خوشمزه خود و کسانی را که می‌گویند “چگونه خمیر باقلوا درست کنیم؟” در محتوای زیر قرار دهیم. اگر نمی‌خواهید زحمت بکشید، تهیه باقلوا با خمیر یوفکا ممکن است کاربردی‌ترین باشد.در اینجا شما را با دستور تهیه باقلوای ترکی با یوفکای آماده تنها میگذاریم.همچنین بخوانید دستور پخت باقلوای ترکی خانگی

میزان کالری باقلوا از یوفکای آماده: ۷۵۴ کیلوکالری برای هر وعده

تعداد۱ سینی
زمان آماده سازی۲۰ دقیقه
زمان پخت۳۰ دقیقه

مواد لازم برای طرز تهیه باقلوا با یوفکای آماده:

۱بسته یوفکا باقلوا (۴۴ ورق)
۳۵۰ گرم مغز گردو (آسیاب شده)
۲۰۰ گرم کره آب شده

برای شربت:
۳.۵ پیمانه شکر
۴.۵ پیمانه آب
۲-۳ قطره آبلیمو

طرز تهیه باقلوا از یوفکای آماده

1.شکر و آب را خوب مخلوط کنید و بگذارید شروع به جوشیدن کند . وقتی شروع به جوشیدن کرد، آبلیمو را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر بجوشانید و سپس بگذارید خنک شود.

2.کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و حتماً کف آن را جدا کنید تا هیچ لکه سوختگی سیاهی روی باقلوا باقی نماند. سپس بگذارید خنک شود. سینی فر را با کره خنک شده خوب چرب کنید.

3.سپس ۳ عدد یوفکای باقلوا را روی هم روی سینی فر قرار دهید. بعد از چیدن یوفکای سوم، روی آن کره آب شده بمالید. این کار را روی هر ۳ یوفکا تکرار کنید.

4.بعد از اینکه نیمی از خمیر را به این روش قرار دادید، مقدار زیادی گردوی خرد شده یا آسیاب شده را در لایه وسط قرار دهید.

5.تمام یوفکاها را روی لایه گردو قرار دهید و روی هر ۳ یوفکا کره بمالید. (از آنجایی که بسته یوفکای ما شامل ۴۴ یوفکا بود، ما چند لایه را ۴ تایی روی هم قرار دادیم. شما می‌توانید با توجه به یوفکای موجود در بسته، تنظیماتی انجام دهید. اگر می‌خواهید باقلوا ضخیم باشد، می‌توانید گردو را به لایه‌های میانی اضافه کنید.)

6.بعد از قرار دادن آخرین لایه خمیر، آن را به دلخواه برش دهید و سپس کره بمالید. کره باقیمانده را روی آخرین لایه برش داده شده بریزید و آن را پخش کنید.

7.در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا زیر و روی باقلوا طلایی شود. بعد از اینکه حرارت اولیه باقلوا گذشت، شربتی را که آماده کرده و خنک شده روی آن بریزید.

8. بعد از اینکه باقلوا شربت را جذب کرد و برای مدتی استراحت کرد، می‌توانید آن را سرو کنید. از غذایتان لذت ببرید!

اطلاعات مفید: چگونه شربت باقلوا درست کنیم؟
به خصوص برای کسانی که می‌خواهند باقلوا را در خانه درست کنند، یکی از مهمترین مراحل، تهیه شربت است. نباید خیلی شیرین باشد، نباید خیلی آبکی باشد.
اطلاعات مفید: اگر باقلوا شکر دارد چه باید کرد؟
این دسر خوشمزه که در صدر دسرهای ترکی قرار دارد، در واقع یک دسر بسیار لطیف است، هم از نظر شربت و هم از نظر رقیق بودن یوفکا. اگر یوفکا کمی غلیظ باشد یا غلظت شربت آن کمی نامناسب باشد، اوضاع خیلی تغییر می‌کند. البته یکی از غم‌انگیزترین نتایج این امر، شکرک زدن باقلوا است. اگر شکر باقلوا شما بعد از تماس با شربت یا ظرف چند روز از بین برود، به این معنی است که مواردی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up