kabab turky

باقلوای ترکی خانگی

باقلوای ترکی خانگی یکی از خوشمزه‌ترین جنبه‌های ضیافت رمضان، عید قربان و پذیرایی از مهمانان و گرامی‌ترین دستور پخت دسرمی باشد. می‌توانید با پهن کردن گلوله‌های خمیری که در خانه به صورت لایه لایه و نازک آماده می‌کنید، محبوب‌ترین دسر شربتی، طعم تعطیلات، زیبایی مادربزرگ، باقلوا را تهیه کنید. قبول دارم که کمی دردسر دارد، برای تهیه یک باقلوای خانگی خوب، خمیرها باید به نازکی کاغذ روزنامه و حداقل 20 تکه پهن شوند. به همین دلیل، ما زحمت را به جان می‌خریم و یک دستور پخت باقلوای دست‌ساز آماده می‌کنیم که به خوشمزه‌گی باقلوای آنتپ است که در بهترین مغازه‌های باقلوا درست می‌شود.
فراموش نکنیم که «دستور پخت آسان باقلوای خانگی» را برای کسانی که وقت پهن کردن خمیر باقلوا را ندارند، به شما یادآوری کنیم. اما دستور پخت باقلوای دست‌ساز همیشه جایگاه ویژه‌ای دارد. در این مرحله، ما یک دستور پخت آسان باقلوا برای کسانی داریم که از خود می‌پرسند “باقلوا چگونه درست می‌شود؟” و می‌خواهند باقلوا را در خانه درست کنند. تهیه دستور پخت باقلوا در خانه در واقع به همین راحتی است. طرز تهیه باقلوا کسانی که کنجکاو هستند نباید دستور پخت باقلوا خانگی ما را از دست بدهند. بیایید شروع به توضیح نحوه تهیه باقلوا دست‌ساز کنیم، از قبل از غذای خود لذت ببرید.

ضمناً، ممکن است بخواهید دستور پخت خمیر باقلوا ما را نیز بخوانید.

توجه: اگر پهن کردن خمیر باقلوا دشوار است، مطمئناً می‌توانید باقلوا را به راحتی از یوفکای آماده درست کنید. دستور پخت آسان باقلوا از یوفکای آماده همینجاست!

میزان کالری باقلوا:1یا2 مربع باقلوا 401 کالری

یک مربع: 5g پروتئین 43g کربوهيدرات 23g چربی

تعداد: یک سینی

زمان آماده کردن: 1.5 ساعت

زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم برای پخت باقلوا خانگی:


مواد لازم برای خمیر باقلوا:

کره در دمای اتاق 100g یا 7 قاشق غذاخوری

روغن نصف فنجان چایخوری

شیر نصف فنجان چایخوری

تخم مرغ 1 عدد

سرکه 2 تا قاشق غذاخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

ماست 2 قاشق غذاخوری

آب یک فنجان چایخوری

آرد 4 لیوان


برای باز کردن خمیر باقلوا:

یک لیوان نشاسته

برای داخل خمیر باقلوا:

250 گرم پسته

50 گرم پودر پسته

برای شربت باقلوا:

2.5 لیوان پور قند

3 لیوان آب

آب یک چهارم لیمو

برای لایه ها و روی باقلوا:

250 گرم کره آب شده (18 قاشق غذاخوری)

نکات پخت باقلوای ترکی:

ده دقیقه اول را با دمای بالای ۱۹۵ درجه بپزید، سپس دما را به ۱۸۰ درجه کاهش دهید. این کار باعث می‌شود که روی و زیر باقلوا به طور یکنواخت قهوه‌ای شود.

باقلوا را در طبقه وسط فر بپزید و بگذارید در فر بماند تا به طور کنترل شده قهوه‌ای شود.

لایه های باقلوا را تا جایی که میتوانید نازک کنید تا باقلوا بیشتر ترد شود.به جای پودر پسته میتوانید از پودر گردو هم استفاده کنید.

طرز تهیه باقلوای ترکی

برای آماده کردن خمیر باقلوا:

1. برای آماده کردن خمیر باقلوا در یک کاسه بزرگ کره، روغن، شیر، تخم مرغ، سرکه، ماست و آب را ریخته و به خوبی هم بزنید.

2. آرام آرام آرد را اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید. وقتی که خمیر جمع شد آن را روی سکو پهن کنید. به آن آرد اضافه کنید تا به دست نچسبد.

3. خمیر را به 24 قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل دایره دربیاورید.

4. روی سکو نشاسته بریزید و هر کدام از دایره هارا به اندازه یک بشقاب غذاخوری دربیاورید.

5. خمیرهایی که به اندازه بشقاب درآوردید را با یک دستمال بپوشانید و بگذارید 40 دقیقه بماند.

مرحله رول کردن و جمع کردن خمیر باقلوا:

1. روی سکو نشاسته بپاشید. بعد روی چند تا از خمیرهایی که به شکل بشقاب درآوردید هم نشاسته بپاشید و لایه لایه روی هم قرار دهید. بعد با کمک وردنه خمیرها را به اندازه عرض یک سینی پهن کنید.

2. بعد از اینکه همین فرآیند را روی تمام خمیرها اعمال کردید، آنها را از یکدیگر جدا کنید و یکی از آنها را روی سینی فر که با کره چرب شده است، پهن کنید.

3.خمیری که پهن کرده‌اید را به دو قسمت تقسیم کنید، لایه زیرین و لایه رویی. شروع به چیدن لایه‌های اول کنید و بین آنها کره ذوب شده بمالید.

4.پسته ها را در وسط پخش کنید.

5.بعد از اینکه لایه‌های دیگر را جدا کردید و بین آنها کره آب شده بمالید، آنها را به آرامی با چاقو به صورت مربع برش دهید.

6.بعد از اضافه کردن کره باقیمانده روی آن، به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۵ درجه بپزید. سپس دمای فر را به ۱۸۰ درجه کاهش دهید و ۳۵ دقیقه دیگر بپزید.

7.آن را بیرون بیاورید و شربت داغ را روی باقلوای داغ بریزید. بعد از اینکه خیس خورد، مقداری پسته روی آن بپاشید و باقلوا را سرو کنید.

پیشنهاد سرو برای دستور پخت باقلوا:

می‌توانید آن را با پودر پسته تزئین کرده و سرو کنید.

چگونه شربت باقلوا را بریزیم؟
باید شربت باقلوا را کم کم بریزید و سعی کنید به خمیر آسیب نرسانید.
از چه نشاسته‌ای برای پهن کردن باقلوا استفاده می‌شود؟
یوفکای باقلوا با نشاسته گندم پهن می‌شود.
باقلوا در فر توکار با چه دمایی پخته می‌شود؟
باید در دمای بالا و پایین و بدون فن پخته شود.
چگونه باقلوای نرم را سفت کنیم؟
می‌توانید باقلوای نرم را برای مدتی در محیط سرد قرار دهید تا سفت شود.

وردنه باقلوا چگونه باید باشد؟وردنه‌های کوتاه و ضخیم برای پهن کردن خمیر باقلوا مناسب هستند.
چگونه باقلوا را ترد کنیم؟
برای ترد شدن باقلوا، باید به مدت زمان ماندن در فر توجه کرد. شربت باید به آرامی ریخته شود.
روغن باقلوا چگونه باید باشد؟
روغن باقلوا بدون کف شیر است و اگر از روغن ساده استفاده شود عالی است.
آرد باقلوا چگونه باید باشد؟
آرد باقلوا باید از گندم دوروم تهیه شود و نباید حاوی هیچ ماده ناخواسته‌ای باشد.
چگونه باقلوا سیب درست کنیم؟
برای تهیه باقلوا سیب، می‌توانید گردو را در این دستور غذا حذف کنید و به جای آن سیب سرخ شده اضافه کنید. برای دستور غذای بهتر، توصیه می‌کنیم به اینجا مراجعه کنید.

چگونه باقلواهای بیات را تازه کنیم؟تازه کردن باقلواهای بیات امکان‌پذیر نیست. توصیه می‌کنیم زمان‌های مصرف ذکر شده را رعایت کنید.
باقلوا روی کدام درجه فر پخته شده است؟
می‌توانید باقلوا را در طبقه وسط یا پایین فر بپزید.
با خمیر باقلوای باقی‌مانده چه کنیم؟
می‌توانید خمیر را لوله کنید و بپزید، شربتی را که آماده کرده اید روی آن بریزید. دوباره، پس از پختن تکه‌های خمیر، می‌توانید آنها را خرد کرده و در پودینگ‌های خود استفاده کنید. پس از شکل دادن به کوکی‌ها، می‌توانید آنها را بپزید و با لذت مصرف کنید.
چگونه باقلوا را نگهداری کنیم؟
می‌توانید باقلواهای خود را با شربت در فضای باز و بدون پوشاندن آنها نگهداری کنید و می‌توانید باقلواهای خود را بدون شربت با پوشاندن آنها در یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری بدون شربت در فریزر، می‌توانید روی آن را بپوشانید و به مدت ۲-۳ ماه در فریزر خود نگهداری کنید.

مواد لازم برای دستور پخت باقلوا چیست؟
برای خمیر باقلوا:
خمیر یوفکا یا خمیر شیرینی باقلوا آماده

کره یا مارگارین (ذوب شده)

برای مواد داخل:
گردو، فندق یا پسته (در صورت تمایل می‌توان از مخلوط استفاده کرد)

شکر دانه ریز

دارچین (اختیاری)

برای شربت:
آب

شکر

آبلیمو یا چند قطره سرکه لیمو استفاده می‌شود.

نکات تهیه باقلوا چیست؟
مواد اولیه با کیفیت را انتخاب کنید: برای یک باقلوای خوشمزه، خمیر شیرینی باقلوا با کیفیت، گردو یا فندق تازه را انتخاب کنید.
یوفکاها را نازک پهن کنید: پهن کردن یوفکاهای باقلوا تا حد امکان نازک به شما کمک می‌کند تا به نتیجه‌ای سبک و خوشمزه برسید.
یوفکاها را با دقت چرب کنید: مالیدن دقیق کره یا مارگارین ذوب شده بین هر یوفکا طعم باقلوا را افزایش می‌دهد. با این حال، از استفاده بیش از حد روغن خودداری کنید.
گردوها را ریز خرد کنید: اگر از گردو استفاده می‌کنید، گردوها را ریز خرد کنید. این کار به برش‌های باقلوا کمک می‌کند تا یکنواخت‌تر برش داده شوند.
برش‌ها را از قبل انتخاب کنید: برش‌ها را از قبل انتخاب کنید تا باقلوا داغ بلافاصله پس از بیرون آمدن از فر، شربت را جذب کند.
شربت سرد را روی باقلوا داغ بریزید: ریختن شربت سرد روی باقلوا داغ مهم است تا شربت بهتر جذب شود.
بگذارید باقلوا استراحت کند: پس از خیس خوردن شربت، بگذارید باقلوا چند ساعت یا ترجیحاً یک شب استراحت کند تا شربت را کاملاً جذب کند و طعم آن ایجاد شود.
تنظیم صحیح فر: تنظیم صحیح دمای فر هنگام پخت باقلوا بسیار مهم است. پخت کنترل‌شده تضمین می‌کند که هم قسمت بیرونی و هم قسمت داخلی به درستی پخته می‌شوند.

برای ترد شدن باقلوا چه باید کرد؟
از یوفکای نازک استفاده کنید: برای تردی باقلوا، باید یوفکای نازک ترجیح داده شود.
یوفکا را خوب چرب کنید: مهم است که بین هر یوفکا به مقدار مساوی و کافی کره یا مارگارین ذوب شده بمالید.
از مواد اولیه کم استفاده کنید: با آماده کردن مواد میانی با مواد اولیه متعادل و کم، از سنگین شدن باقلوا جلوگیری کنید.
از قبل برش دهید: با برش دادن باقلوا داغی که از فر بیرون می‌آید، قبل از اینکه شربت شود، تردی آن را حفظ کنید.
تضاد ​​بین گرم و سرد: با ترکیب با شربت سرد، تردی باقلوا را افزایش دهید.
با احتیاط بپزید: با تنظیم صحیح دمای فر، باقلوا را تحت کنترل بپزید. در این صورت، قسمت بیرونی آن ترد و داخل آن نرم خواهد بود.
شربت را در زمان مناسب اضافه کنید: برای حفظ تردی باقلوا، شربت سرد را پس از کمی خنک شدن اضافه کنید، نه پس از بیرون آمدن از فر.
زمان استراحت: اجازه دهید باقلوا آغشته به شربت چند ساعت یا ترجیحاً یک شب بماند تا مطمئن شوید شربت را به طور کامل جذب می‌کند.

منبع: yemek.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up