کوفته ی اینگول که نام آن از منطقه اینگول بورسا می آید. و تاریخچه آن به مهاجران بلغارستانی می رسد .در دستور پخت کوفته، از پودر سوخاری و تخم مرغ استفاده نمی شود . فقط از چند ادویه استفاده می شود که بر طعم گوشت غلبه نمی کند .با موادی که در زیر آمده است حدود 30 کوفته می توان درست کرد . زمان آماده سازی مواد حدود20 دقیقه و زمان پخت نیز حدود 30 دقیقه می باشد.
مواد لازم برای تهیه کوفته ی اینگول
-
گوشت چرخ کرده گوساله 800 گرم
-
گوشت چرخ کرده گوسفند با چربی متوسط 200گرم
-
پیاز متوسط 2 عدد
- جوش شیرین 10گرم
- نمک کمی
800 گرم گوشت گوساله و 200 گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی با چربی متوسط را در یک کاسه بریزید.

دو عدد پیاز رنده شده، 1 قاشق چایخوری نمک و جوش شیرین را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و 10 تا 15 دقیقه خوب ورز دهید تا مخلوط به حالت خمیری درآید.

روی مخلوط کوفته ای که آماده کرده اید بپوشانید و حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید.

قبل از پخت، مخلوط کوفته را از یخچال خارج کرده و مقداری کاغذ روغنی روی آن قرار دهید و با وردنه با ضخامت لازم به شکل مستطیل در بیاورید.

کاغذ پخت را بردارید و با استفاده از یک چاقوی تیز مستطیل های بلند و نازک را برش دهید .

آنها را وارونه در تابه داغ روی حرارت متوسط سرخ کنید .

سپس می توانید آن را گرم سرو کنید. نوش جان

منبع yemek.com

