kabab turky

کوفته ی اینگول

کوفته ی ترکی

کوفته ی اینگول که نام آن از منطقه اینگول بورسا می آید. و تاریخچه آن به مهاجران بلغارستانی می رسد .در دستور پخت کوفته، از پودر سوخاری و تخم مرغ استفاده نمی شود . فقط از چند ادویه استفاده می شود که بر طعم گوشت غلبه نمی کند .با موادی که در زیر آمده است حدود 30 کوفته می توان درست کرد . زمان آماده سازی مواد  حدود20 دقیقه و زمان پخت نیز حدود 30 دقیقه می باشد.

مواد لازم برای تهیه کوفته ی اینگول

 

  • گوشت چرخ کرده گوساله 800 گرم 
  • گوشت چرخ کرده گوسفند با چربی متوسط 200گرم
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • جوش شیرین 10گرم
  • نمک کمی
800 گرم گوشت گوساله و 200 گرم  گوشت چرخ کرده گوسفندی با چربی متوسط ​​را در یک کاسه بریزید.
کوفته ی اینگول
دو عدد پیاز رنده شده، 1 قاشق چایخوری نمک و جوش شیرین را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و 10 تا 15 دقیقه خوب ورز دهید تا مخلوط به حالت خمیری درآید.
کوفته ی اینگول

روی مخلوط کوفته ای که آماده کرده اید بپوشانید و حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید.

کوفنه اینگول
قبل از پخت، مخلوط کوفته را از یخچال خارج کرده و مقداری کاغذ روغنی  روی آن قرار دهید و با وردنه با ضخامت لازم به شکل مستطیل در بیاورید.
کوفته ی اینگول

کاغذ پخت را بردارید و با استفاده از یک چاقوی تیز مستطیل های بلند و نازک را برش دهید .

inegol-koftesi-5

آنها را وارونه در تابه داغ روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید .

inegol-koftesi-6

سپس می توانید آن را گرم سرو کنید. نوش جان

کوفته ی اینگول

منبع yemek.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up