کیک کرم کارامل جایگاه ویژهای در قلب کسانی که عاشق دسرهای کرم کارامل هستند، خواهد داشت و در واقع آنقدر جاهطلب است که حتی کیکهای تولد را هم از تخت سلطنت پایین میکشد!
انگار که دو دستور پخت جداگانه درست میکنید، ابتدا کرم کارامل را آماده میکنید و آن را در قالب کیک میریزید. سپس، انگار که به سراغ دستور پخت دیگری میروید، مخلوط کیک را آماده میکنید و آن را در قالب کیک میریزید. در این مرحله، مراحل دستور پخت ممکن است برای شما جذاب به نظر برسد و فکر کنید چالشبرانگیز است. اما وقتی از فر بیرون میآید، پس از پایان فرآیند خنک شدن، تصویری که میبینید شما را بیش از حد راضی خواهد کرد.
اگر مایلید، بدون اینکه بیشتر از این شما را متعجب کند، اجازه دهید دستور پخت کیک کرم کارامل خوشمزهمان را با شما به اشتراک بگذاریم. آرزو میکنیم از آن با عزیزانتان لذت ببرید!
کیک کرم کارامل
تعداد نفر۸ نفر
زمان آماده سازی۳۰ دقیقه
زمان پخت۵۰ دقیقه
مواد لازم برای دستور پخت کیک کرم کارامل
برای کارامل:
۱ فنجان چایخوری شکر دانه ریز
۳ قاشق غذاخوری آب
برای چرب کردن قالب:
۱.۵ قاشق غذاخوری کره
برای کرم کارامل:
۶ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
۸ تخم مرغ
۸۰۰ میلی لیتر شیر
۲۰۰ میلی لیتر خامه
۱ قاشق غذاخوری نشاسته
۲ بسته وانیل
برای کیک:
۳ تخم مرغ
۱ فنجان چایخوری شکر دانه ریز
۱ فنجان چایخوری شیر
نصف فنجان چایخوری روغن
۱.۵ فنجان آرد
۲ قاشق غذاخوری کاکائو
۱.۵ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ بسته وانیل
طرز تهیه کیک کرم کارامل:
1. ظرف فر را با کره چرب کنید و در یخچال بگذارید.

2.تخم مرغ و شکر را در ظرفی بزنید.

3.شیر، خامه، نشاسته و وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

4.برای کارامل؛ ۱ فنجان چایخوری شکر دانهریز را در یک ماهیتابه به صورت کنترلشده ذوب کنید تا آب شود و رنگ کاراملی به خود بگیرد.

5.سپس آن را با آب مخلوط کنید و بگذارید غلیظ شود.

6.آن را کف قالب بریزید و بگذارید خنک شود.

7.بعد از خنک شدن کارامل، مخلوط شیری را که روی آن آماده کردهاید، اضافه کنید.

8.برای کیک؛ در یک کاسه جداگانه، تخممرغها و شکر را با همزن بزنید تا شکر ذوب شود و به غلظت خامهای برسد.

9.بعد از اضافه کردن شیر و روغن، مواد خشک باقیمانده را اضافه کنید.

10.به هم زدن با همزن ادامه دهید تا همه چیز با هم مخلوط شوند.

11.مخلوط کیکی که آماده کردهاید را داخل قالب بریزید.

12.روی آن را صاف کنید.

13.قالب کیک را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت پر از آب تا نیمه قالب کیک قرار دهید.

14.ابتدا آن را به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه بپزید تا کیک پف کند.

15.سپس دمای فر را به ۱۷۵ درجه کاهش دهید و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه دیگر آن را بپزید. پس از پخت دسر، آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود. بگذارید دسر شما یک شب در یخچال بماند تا به دمای اتاق برسد. قبل از سرو دسری که ۱ شب منتظر مانده است، آن را به مدت ۳ دقیقه در آب داغ قرار دهید و سپس از قالب خارج کرده و سرو کنید.

16.نوش جان!

منبع: yemek.com
بیشتر بخوانید: دستورپخت مرغ سوخاری ، کوفته کبابی ، دونرگوشت ، پیراشکی نرم پف دار ، دونرمرغ ، کوفته اینگول

