kabab turky

کوفته کبابی

کوفته ی ترکی

کوفته کبابی یکی از انواع کوفته هایی است که در کشور ترکیه درست می شود ومحبوب مردم است .دستور پخت ساده ای دارد. طعم آن به نوع گوشتی که مصرف میشود بستگی زیادی دارد. در دستور پخت آن از روغن بسیار کمی استفاده میشود و میتواند یک غذای رژیمی به حساب بیاید ، با موادی که در زیر آمده است حدود 24 عدد کوفته میتوان درست کرد. زمان آماده سازی 30 دقیقه وزمان پخت حدود 15 دقیقه است .

مواد لازم برای تهیه کوفته کبابی

 

  • گوشت چرخ کرده با چربی متوسط ​​(مخلوط گوشت گاو و گوسفند)600 گرم
  • مقداری از وسط نان باگت بیات شده
  • پیاز کوچک یک عدد
  • تخم مرغ یک عدد
  • زیره سبز یک قاشق چایخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم

600 گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط ​​را در کاسه ای بریزید. ۱ عدد تخم مرغ، ۱ عدد پیاز رنده شده، ۱ تکه نان بیات، ۱ قاشق چای‌خوری زیره، نصف قاشق چای‌خوری نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

کوفته کبابی
همه مواد را اضافه کنید و مخلوط کوفته را ورز دهید تا یکدست شود و روی آن را با لایه سلفون بپوشانید و حداقل نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
کوفته کبابی
قطعات به اندازه گردو را از مخلوط کوفته جدا کنید و مانند کتلت پهن کنید.
کوفته کبابی

کوفته ها را در ماهیتابه داغ که مقدار کمی روغن ریخته اید قرار دهید.

کوفته کبابی

آن را زیر و رو کرده و شروع به پختن کنید. این کار را تا زمانی که تمام کوفته ها پخته شوند ادامه دهید.

کوفته کبابی
کوفته های شما آماده است، می توانید آن ها را داغ سرو کنید. نوش جان
کوفته کبابی

منبع : YEMEK.COM

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up