پیتزای مخلوط یک پیتزای خوشمزه است که برای روی آن از هر آنچه در یخچال دارید می توانید استفاده کنید .زمان آماده سازی مواد حدودا یکساعت طول می کشدوبرای 6 نفر کافی می باشد.
مواد لازم برای خمیر
- 5-6 لیوان آب
- 1 لیوان شیر گرم
- 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- 1/5 قاشق غذاخوری مخمر خشک
- 1 قاشق مربا خوری نمک
- 1 قاشق غذا خوری شکر
- 1 لیوان آب گرم
مواد لازم برای روی پیتزا
- پنیر پیتزا بنا بر سلیقه به مقدار لازم
- 50گرم سوجوک یا 350-300 گرم سوسیس
- 150 گرم ذرت کنسروی یا پخته شده
- 10عدد زیتون خرد شده
- 1 عدد فلفل دلمه ای خرد شده
مواد لازم برای تهیه سس
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه رقیق شده
- 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1- همه مواد خمیر را به جز آرد مخلوط کنید .

2-آرد را کم کم به مخلوط خود اضافه کنید و ورز دهید . خمیر را با دست جمع کرده و به مدت 40 دقیقه استراحت دهید.

3-خمیر استراحت کرده را به اندازه سینی پهن کنید.

4-مواد سس را با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه سس را روی خمیرتان زدید، پنیر پیتزا را روی آن رنده کنید.

5-مواد را روی پنیر رنده شده بچینید.

6-به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید.

7-پیتزای مخلوط شما آماده است. از غذای خود لذت ببرید.

منبع : YEMEK.COM

