پوآچا با سوسیس
پوآچا با سوسیس را میتوانید برای یک صبحانه خوشمزه آماده کنید، کمی چای دم کنید و خانواده و دوستان خود…

پوآچا نوعی نان است که در خاکستر شومینه و بعدها در فرهای مدرن پخته میشود. این نان که در غذاهای بالکان، شام، ترکیه و مجارستان یافت میشود، میتواند با خمیرمایه یا بدون خمیرمایه باشد، هرچند تهیه نوع بدون خمیرمایه دشوارتر به نظر میرسد. این نان عموماً از آرد گندم تهیه میشود، اما ممکن است جو و گاهی چاودار نیز به آن اضافه شود. میتوان آن را با سیبزمینی، گوشت چرخکرده، زیتون یا پنیر پر کرد و غلات و گیاهانی مانند کنجد، سیاهدانه یا شوید خشک را در خمیر آن ریخت یا روی آن پاشید.
