مرغ سوخاری، یکی از محبوبترین دستور پختهاست که در آن زمان اهمیت دارد. در واقع، فرآیند سوخاری کردن نیز یک روش پخت کاربردی و آسان است. مخلوط سبزیجات و گوشت که در یک تابه داغ روی حرارت زیاد وارونه میشوند، در مدت زمان کوتاهی بدون از دست دادن رنگ، بافت و طعم خود پخته میشوند. گوشت سفت نمیشود، سبزیجات خشک نمیشوند. لذت بردن از این دستور پخت مرغ که با روشی کاربردی و آسان تهیه شده است، با لذت به شما بستگی دارد. دستور پخت این غذا میتواند ستاره کتاب دستور پخت شما باشد.این خوراکی با قارچ ستاره بهترین شامهای شما خواهد بود.
نرم و آبدار: مرغ سوخاری
همچنین یک مسئله جداگانه، هم زدن غذاهای سوخاری شده در تابه با تکان دادن مکرر آنهاست. توصیه میشود گوشت و سبزیجات را به اندازههای کوچک و نزدیک به هم برش دهید. گوشت مورد استفاده باید تا حد امکان نرم و عضلانی باشد و از قبل با ادویهها طعمدار شود.
وقتی جزئیات فنی را کنار بگذاریم، میتوانیم بگوییم که میتواند جزو سه دستور پخت کاربردی و خوشمزه برتر برای مرغ سوخاری باشد (همینطور برای مرغ سوخاری با سبزیجات و با قارچ!). با برنج همراه میشود، با ماست خوب میشود، سالاد آن را دوست دارد، وقتی مهمان میآید روی میز است. اگر در خانه تنها باشید، شما را تنها نمیگذارد.
ما فکر میکنیم که بعد از این همه اطلاعات، لیاقت یک دستور پخت مرغ آسان و خوشمزه را داشتیم. در اینجا با توضیحات گام به گام و تصویر آمده است!
میزان کالری مرغ سوخاری: ۲۹۵ کیلوکالری برای هر وعده
چه تعدادنفربرای ۲ نفر
زمان آماده سازی۱۵ دقیقه
زمان پخت۲۵ دقیقه
مواد لازم برای دستور پخت مرغ سوخاری:
۲قاشق غذاخوریروغن
۳۰۰گرمسینه مرغ (خرد شده)
۱تکه پیاز
1تکا فلفل سبز
نصف تکهفلفل قرمز
1تکه گوجه فرنگی خرد شده
1قاشق چایخورینمک
۱قاشق چایخوریفلفل سیاه
1قاشق چایخوریفلفل چیلی
1قاشق چایخورینعناع خشک
نکاتی برای دستور پخت
اگر مرغ سوخاری را در یک ماهیتابه بزرگ نچسب تهیه میکنید، از روغن استفاده نکنید. در غیر این صورت، از مقدار بسیار کمی (مثلاً ۱ قاشق چایخوری) از نوعی روغن با نقطه سوختن بالا استفاده کنید.
طرز تهیه دستور پخت مرغ سوخاری
1.برای تهیه مرغ سوخاری، ۲ قاشق غذاخوری روغن را در تابه بریزید و ۳۰۰ گرم مرغ خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت زیاد تفت دهید.

2. 1 عدد پیاز خرد شده را به مرغ پخته شده اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.

3. 1عدد فلفل سبز خرد شده و نصف فلفل کاپیا خرد شده اضافه کنید.

4. 1عدد گوجه فرنگی خرد شده را به تابه اضافه کنید.

5. بعد از اینکه مقداری از آب آن گرفته شد، یک قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی و نعناع خشک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

6. بعد از اینکه کاملاً پخته شد، مرغ سوخاری را از روی اجاق گاز بردارید و سرو کنید. مرغ سوخاری آماده است. نوش جان!

پیشنهاد پخت
ماهیتابه و روغن مورد استفاده را از قبل گرم کنید. از آب اضافی استفاده نکنید زیرا گوجه فرنگی و فلفل خرد شده بدون پوست هنگام سرخ شدن آب خود را آزاد میکنند.
پیشنهاد سرو
میتوانید مرغ را که از روی اجاق گاز برمیدارید با ادویههای خشک و تازه دلخواه خود طعمدار کنید.
چه غذاهایی با این غذا ترکیب میشوند؟
برنج پلو، سالاد گاوورداغی، سالاد بادمجان و پودینگ کادایف خوب میشوند.
اگر مرغ شور شد چه باید کرد؟
اگر مرغ شور شد، میتوانید مرغ بیشتری بپزید و آن را مخلوط کنید تا نمک به طور متوسط پخش شود.
چه ادویههایی را در مرغ بریزید؟
میتوانید از فلفل چیلی، پودر فلفل قرمز، آویشن و کاری استفاده کنید.
چگونه از مرغ مانده استفاده کنیم؟
برای استفاده از مرغ مانده، میتوانید آن را با مقداری سیبزمینی مخلوط کنید، بپزید و مقداری پنیر کاشار برای طعم دادن به آن اضافه کنید. پس از پیچیدن آن در مقداری نان لواش، میتوانید آن را به عنوان لقمه با سالاد میل کنید.
سوخاری مرغ از کجا تهیه میشود؟
از گوشت ران و ساق مرغ بسیار خوشمزه است. میتوانید از سینه مرغ هم استفاده کنید.
از چه روغنی در سوخاری مرغ استفاده میشود؟
در سوخاری مرغ از روغن آفتابگردان، کره و روغن زیتون استفاده میشود. از آنجایی که مرغها مدت زیادی کباب میشوند، روغن آفتابگردان اولین انتخاب است.
من بلوک متن هستم برای تغییر این متن روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
منبع: yemek.com
بیشتر بخوانید: کیک پیتزا ، کوفته اینگول ، پیتزای مخلوط ، دونرگوشت ، کوفته کبابی ، سالاد پاستا

