شنیسل مرغ یک غذای بسیار خوشمزه است. سینههای مرغ به صورت نازک به فیله برش داده میشوند و فقط با نمک و فلفل تازه آسیاب شده مزهدار میشوند. سپس قبل از سرخ شدن سریع در روغن داغ، با آرد، تخممرغ زده شده و پودر سوخاری پوشانده میشوند. این پوشش امتیاز ویژهای دارد.
این شنیسل مرغ با ظاهری ترد و درونی خوش طعم را با یک تکه کره گیاهی و لیمو سرو کنید.
شنیسل مرغ
میزان کالری شنیتسل مرغ: ۴۲۰ کیلوکالری برای هر وعده
برای چند نفربرای ۸ نفر
زمان آماده سازی۱۵ دقیقه
زمان پخت۱۳ دقیقه
مواد لازم برای دستور پخت شنیسل مرغ
۴ عدد فیله سینه مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
برای روکش:
۵ قاشق غذاخوری آرد
۲ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ قاشق چایخوری خردل (اختیاری)
۱.۵ پیمانه پودر سوخاری
برای سرخ کردن:
۱.۵ پیمانه روغن آفتابگردان
نکتهای برای تهیه شنیتسل مرغ
بعد از اینکه شنیتسلها را با آرد پوشاندید، آرد اضافی را از روی آنها بتکانید و سپس آنها را در تخممرغ زده شده و پودر سوخاری بغلتانید. سرخ کردن شنیتسلها در روغن داغ، بدون نیاز به خشک شدن بیش از حد، ظاهری ترد به آنها میدهد.
طرز تهیه شنیسل مرغ
1.فیلههای سینه مرغ را از طول به دو نیم برش دهید.

2.برای جلوگیری از پاره شدن، فیلهها را با سلفون بپوشانید. با استفاده از چکش یا وزنه گوشت، آنها را بکوبید تا نازکتر شوند.

3.هر دو طرف فیلهها را با نمک و فلفل مزهدار کنید.

4.تخممرغها را با خردل در یک کاسه بزرگ بزنید.

5.آرد و پودر سوخاری را روی یک بشقاب صاف پخش کنید. ابتدا هر دو طرف فیلههای مرغ نازک برش داده شده را به آرد آغشته کنید. آرد اضافی را بتکانید.

6.سپس هر دو طرف را به تخممرغ زده شده آغشته کنید.

7.در نهایت، هر طرف را با پودر سوخاری بپوشانید.

8.در یک ماهیتابه، روغن آفتابگردان را گرم کنید. سپس فیلهها را اضافه کنید و حدود ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف سرخ کنید.

9.شنیتسل مرغ آماده است! شنیتسلهای مرغ را به بشقاب سرو که با دستمال کاغذی پوشانده شده است منتقل کنید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بگذارید ۱ تا ۲ دقیقه بماند. به دلخواه سرو کنید. نوش جان!

نکات پخت و پز دستور پخت شنیسل مرغ
مهم است که روغن را کاملاً گرم کنید و مرغ را بپزید تا از جذب روغن غیرضروری جلوگیری شود.
نکات سرو دستور پخت شنیسل مرغ
با برشهای لیمو، سس کچاپ، سس مایونز و خردل سرو کنید.
بیشتر بخوانید: مرغ سوخاری ، پیراشکی نرم پف دار ، کوفته اینگول ، دونر گوشت ، پیتزای مخلوط
منبع: yemek.com

