kabab turky

ماهی سالمون کبابی

دستور پخت ماهی سالمون را برای شما ترجمه وتهیه کردیم چون پخت ماهی برای اکثر افراد کاری سخت و نشدنی حساب می شود.وبیشتر به جای لذت بردن از طعم ماهی در خانه رستوران ها وخوردن ماهی های چرب وسرخ شده ترجیح داده میشود.

اگر باربیکیوها در بالکن‌ها و باغ‌ها ظاهر شده‌اند و حالا زغال و هیزم به لیست خرید اضافه شده‌اند، زیباترین ماهی، «سالمون»، با یک تکنیک پخت جایگزین برای ماهیتابه‌ها، پیش روی شماست.
ماهی سالمون، منبع امگا ۳، برای سلامت قلب و عروق ما بسیار مفید است، حتی با اینکه پزشکان می‌گویند حداقل هفته‌ای دو بار باید آن را مصرف کنیم، ما نمی‌توانیم خیلی سریع سالمون را در آشپزخانه و سفره‌هایمان بپذیریم. مطمئن نیستیم که چگونه آن را بپزیم یا با چه چیزی آن را مصرف کنیم. این یک نوع ماهی روغنی است. ما آن را سرخ می کنیم، بخارپز می کنیم، خب شاید، اما راستش را بخواهید، ما آن را روی گریل بیشتر دوست داریم. به معنای واقعی کلمه با سیب‌زمینی و کاهو رنگارنگ می‌شود.
امروز، می‌خواستیم جالب‌ترین و جدیدترین حالت آن را با شما به اشتراک بگذاریم. باشد که آتش باربیکیو یا ماهیتابه شما پر از انرژی باشد.
هنگام خرید ماهی سالمون از ماهی فروش، حتماً آن را ضخیم برش دهید.

دستور پخت ماهی سالمون کبابی

چه تعداد نفربرای ۲ نفر
زمان آماده سازی۱۰ دقیقه
زمان پخت۱۰ دقیقه

مواد لازم برای دستور پخت ماهی سالمون کبابی:

۲ برش ماهی سالمون

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

نصف تکه آب پرتقال

۱۰-۱۵ تکه فلفل سیاه

۱ قاشق چایخوری نمک دریا آسیاب شده

۱-۲ شاخه آویشن تازه (اختیاری)(یا رزماری)

طرز تهیه دستور پخت ماهی سالمون کبابی

1.ماهی سالمون را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و روغن زیتون را کاملاً به ماهی سالمون بمالید.

2.تابه را روی اجاق گاز قرار دهید و آن را گرم کنید.

3.آب پرتقال، فلفل سیاه و نمک دریا را به ماهی سالمون که با روغن زیتون چرب کرده‌اید اضافه کنید.

4.تابه گرم شده را با کمی روغن زیتون با استفاده از یک دستمال سفره چرب کنید.

5.ماهی سالمون را از هر طرف به مدت ۵ دقیقه بپزید. با رزماری یا آویشن تازه سرو کنید، همین، نوش جان!

 

 

دستور پخت ماهی سالمون کبابی، نکات پختاگر ماهیتابه را با کره چرب کنید، می‌توانید آن را برای مدت طولانی‌تری بپزید.
دستور پخت ماهی سالمون کبابی، نکات سرودر صورت تمایل، می‌توانید آن را با سالاد سیب‌زمینی یا برگ‌های آرگولا میل کنید.

منبع yemek.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up